Disclaimer

Liquid yoga, verleent u hierbij toegang tot www.liquidyoga.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen voor niet-commerciële doeleinden.

Liquid Yoga behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Liquid Yoga spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Eventuele materialen die worden aangeboden op de website zijn zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Liquid Yoga. In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van typ- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan LiquidYoga geen aansprakelijkheid aanvaarden